12X Broadhead 3 Bıçakları 125 Tane Avcılık Beast Karbon Ok Cıvata Crossbow Okçuluk Olimpik Bileşik Yay Ücretsiz Kargo

(0)
Kullanılabilirlik:Stoklarımızda
₺357.68 ₺311.26

Renk:

Benim mağaza hoşgeldiniz

Ok Başı

Bilgi

DESC: 1 1/8 " Kesme Çapı

Ağırlık: 125 tane

Not: 12 adet / grup

Şimdi dünya çapında ücretsiz kargo!

Gerçek zaman, alıcının yerel gümrük ve postane hizmetine bağlıdır.

EMANET ve T/T ödemesini kabul ediyoruz.Ödeme, işlem bittikten sonraki 5 gün içinde yapılmalıdır.Tüm ödeme yapmayan istekliler, Ebay'den ödeme yapmayan bir alıcı uyarısı ve satıcıdan olumsuz geri bildirim ile sonuçlanacaktır

Hasar malları satın alındıktan sonraki ilk 10 gün içinde iade edilir Nakliye ve Taşıma iade edilmez.Ücretsiz kargo ürünleri nakliye maliyeti (35 % *satış fiyatı) iade edilmez.

Biz orignal üretim, ODM hizmeti sundu.Toptancı ve perakendeciye hoş geldiniz, ürünlerimizi satın alabilir ve daha sonra yerel kulübünüzde,mağazanızda,çevrimiçi vb.Satabilirsiniz.Size en iyi toptan satış fiyatını sunacağım.lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Zamanında cevap vermekten mutluluk duyarım.toptan büyük miktarda ürün istiyorsanız, size en düşük fiyatı vereceğim.

Malları aldıktan sonra herhangi bir sorun varsa, çözmek için lütfen bizimle iletişime geçin !Görüşleriniz bizim için çok şey ifade ediyor!Teşekkürler!

Etiketler: silindir honda 125, broadhead kardeşlik şapkaları, av çanta 125, sabitleyici 24 yay, cıvatalar tatar yayı alüminli, somun cıvata lanos, 18 adet avcılık 125 tane, okçuluk 200 broadhead, mac 3 bıçak, kahramanlar 3 armageddon bıçağı.

Yaş >8 Yıl
Tip Yay ve ok
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı ELONG açık
Model Numarası B-0005Mavi 125

0 Yorumlar

İnceleme ekleme