ARSUXEO Kış Uzun Kollu Bisiklet Jersey Erkekler bisikletçi giysisi Pro Team Dağ Yol Bisikleti Nefes Yansıtıcı Fit Ciclismo

(0)
Kullanılabilirlik:Stoklarımızda
₺693.86 ₺416.28

Renk:

Ürün özellikleri

【Kumaş】 %100 polyesterden yapılmış bisiklet tişörtü, ince hafif malzemeler, teri vücuttan uzaklaştırmak için mükemmel esneklik ve nefes alabilirlik sunar, böylece sert bisiklet sürerken sizi kuru ve rahat bırakarak hızla buharlaşır.

【Rahat nefes】 Gevşek oturan bisiklet forması, bisikletin üzerinde ve dışında son derece rahat sunar, daha uzun elastik bir arka etek ekstra kapsama alanı sağlar.

【Depolama alanı】 Değerli eşyalarınızı saklamak için bisiklet formasının önünde fermuarlı bir güvenlik cebi, Çok amaçlı aletleri, atıştırmalıkları ve diğer sürüş ortası gerekli her şeyi saklamak için üç arka cep,

【Yansıtıcı tasarım】 Bisiklet forması, zayıf ışıkta sürerken görünürlüğünüzü artırmak için ön ve arkadaki yansıtıcı eleman olarak tasarlanmıştır, sürücülerin sizi görmesine yardımcı olmak için parlak renklidir, gündüz ve gece bisiklet sürmeniz için sizi güvende tutar.

【Önlemler】 Bisiklet forması yol bisikleti ve dağ bisikleti için idealdir ve klasik tasarım bisiklet dışında iyi görünür, eğlence bisikleti ve şehir bisikleti için de iyidir.

detayları göster

Yansıtıcı tasarım, karanlık veya düşük ışıklı ortamlarda öne çıkmanızı sağlar

Çeşitli renkler mevcuttur

Notlar

Iş işbirliği hakkında: Eğer bir satıcı iseniz, ürünlerimizi satmak istiyorsanız, damla nakliye yapabiliriz.Size filigran olmadan iyi bir toptan fiyat ve görüntü sunacağız, böylece müşterinize gösterebilirsiniz.

DeliveryAfter hakkında: Takip numarasını güncellersiniz, 2-5 gün sonra takip edebilirsiniz, ayrıca sizin için teslimat süresini uzatmamızı isteyebilirsiniz.Ve daha hızlı nakliye istiyorsanız, sorun değil, EMS, dhl'yi seçebilirsiniz, size indirimli nakliye ücreti verebiliriz.

İade ve geri ödeme hakkında: Ürünler yanlışlıkla veya hasarla gönderilirse, vb.satıcının sorumluluğuna ait olan, lütfen ilk kez satıcıyla iletişime geçin, satıcı bu sorunu çözecektir.Başka nedenler varsa, beğenmediğiniz veya beğenmediğiniz boyut nedenleriyle fit.It tamam, malları bize iade edebilirsiniz, ancak alıcı tüm iade nakliye ücretini ödemelidir.Anlayışınız için teşekkürler.

Boyut Bilgileri Hakkında: Boyut grafiğimiz var, bedeninize karar veremiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz, size bazı önerilerde bulunacağız.

Ödeme hakkında : Şu anda Boleto banka kartı, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro, WebMoney ve banka havalesi ile sipariş için ödeme yapabilirsiniz.Her zaman müşterinin NO1 olduğuna inanıyoruz!

Herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa, lütfen bize e-posta gönderin.Biz harika bir alışveriş deneyimi var umut!

Paket OPP Torba
Uydurmak Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Model Numarası 6032
Neden Açık / Eğlence Spor / Bisiklet
Kumaş Türü JERSEY
Marka Adı ARSUXEO
Cinsiyet Üniseks
Spor Türü Bisiklet sürmek
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Polyester
Renk Mavi / Gri / Kırmızı / Yeşil / Koyu Kırmızı/
Fermuar Uzunluğu Kısmi Fermuar
Özellik Boncuklanma Önleyici, Büzülme Önleyici, nefes alabilir, Yansıtan, Rüzgar geçirmez, Terlemeyi önleyici, Cebinler
CN Guangdong
Sezon ilkbahar, Sonbahar, Kış
Öğe Türü Jerseyler
Kol Uzunluğu (cm) Tam

0 Yorumlar

İnceleme ekleme