Golf Topu Çizgi İşaretleyici Golf Topu Hizalama İşaretleme Aracı İstikrarlı Çubuk Araçları Golf Topu İçin Düz Çizgi İşaretleme Altın Malzemeleri

(0)
Kullanılabilirlik:Stoklarımızda
₺2 608.95 ₺1 043.54

Renk:

Tanım:

Golf Topu Hizalama işaretleme Aracı, deliği doldurmak ve topun doğru yerçekimini sağlamak için düz bir çizgi başlatmak için etkilidir, çubuğu sabit tutmanıza yardımcı olur ve correct.It arkadaşlar, ebeveynler, kardeşler ve aileler için golf oynamak için harika bir golf aracıdır ve Doğum günleri için harika bir hediye olacaktır, Noel, Aile Toplantıları ve Yeni Yıl.

Özellikler:

Ürün Adı: Golf Topu Ağırlık Merkezi İşaretleyici

Malzeme: PP

Bazı ipuçları:

1. Pilin kapasitesi, yüksek hızlı dönüş için güç sağlamak için yeterli olmalıdır.

2. Düğmeyi basılı tutun ve kullanmadan önce LED yeşil ışığı tamamen yanana kadar bekleyin.

3. Eksen noktasını veya ağırlık çizgisinin merkezini kullanma sürecinde, topa hafifçe vurmalısınız, çünkü golf topu scriber üzerinde yüksek hızda döner.Topa işaret etmeye devam ederseniz, çizgiyi lekelemek kolaydır.

4. Ekteki işaretleme kalemi aşınmışsa ve artık kullanılamıyorsa, lütfen piyasada bulunan yağ bazlı bir kalem (ince uçlu kalem) kullanın.

5. Golf topunun kalitesi iyi değilse, topu dönüş oluğuna atlamak kolaydır.

Ambalaj Listesi:

Golf Topu Nokta İşaretleyici*1 adet

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.[Düz Çizgi kullanın ] Deliği doldurmak için düz bir çizgi başlatmak için yararlı olan Golf topu nokta işaretçisi, golf topunun doğru ağırlık merkezini sağlayarak deliği kısa bir vuruşta kaçırmaktan kaçınacaktır.

2.[Doğruluk İyileştirme ] Golf Topu çizgi işaretçisi, doğruluğu artırmak ve topun ağırlık merkezini doğru bir şekilde yakalamak, balistik yörüngeyi stabilize etmek ve geri dönüşü azaltmak için etkilidir, topa doğru bir şekilde vurmaya ve topu en uzağa uçmaya teşvik etmeye yardımcı olur.

3.[Çubuk Stabilitesi ve Doğruluğu Verin ] Çubuğu sabit ve doğru tutmak için kullanışlıdır, Golf Topu Merkez Hattı Bulucu, ağırlık merkezi ekvator dağıtım hattını ve golf topunun eksen noktasını, dakikada 10.000 devirlik yüksek hızda dönerek bulmak için doğrudur.

4.[Faydalı Golf Aracı ] Golf tekniğinizi geliştirmek için pratik olan Golf Topu Çizgi işaretleyici Aracı, çubuk stabilitesini korumak için topun doğru ağırlık merkezini bulmanızı sağlayan yararlı bir golf aracıdır.

5.[Golf Severlerin Hediyesi ] Arkadaşlar, komşular, kardeşler, babalar ve golf severler için harika bir hediye olarak, Golf Topu Merkez Çizgisi işaretçisi doğum günleri, aile toplantıları, Noel ve Yeni Yıl için uygundur ve insanları golfü daha iyi egzersiz yapar.

Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

İnceleme ekleme