AEL Safari tarzı kadın sonbahar İki Parçalı Ayırır 2019 yeni Klasik Retro sokak giyim gevşek rahat ceket ve ince kalem pantolon

(0)
Kullanılabilirlik:Stoklarımızda
₺2 106.49 ₺1 579.87

Renk:

Ölçü

Ölçüm yöntemi:Lütfen kendi ölçmek için aşağıdaki resme göre, daha sonra boyut tablosuna göre iyi boyutları seçin.

Boyut Tablosu

Izin lütfen 1-3 CM manuel ölçüm nedeniyle farklılık. 1 CM = 0.39 İnç

Modeli ve Ürünü Sergileyin

Model ölçümleri: Yükseklik 180 cm, büst 80 cm bel 62 cm kalça 88 cm.Ürünün kendisi ile resimler arasında tutarlılık sağlıyoruz.Şüpheniz varsa, lütfen danışın, teşekkür ederim.

Keyifli bir alışveriş diliyorum

Nakliye düzenlemek hakkında 1. tamamen paketinizi 1-3 gün içinde,en fazla 5 gün içinde düzenlememiz gerekiyor.acil bir sipariş ise, sipariş verirken lütfen açıklamalar yapın veya sizi teşvik etmek için müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin . 2. Ücretsiz gönderim (bazı ülkeler hariç) ve ücretli ekspres gönderim sunuyoruz, lütfen alıcı adresinizin doğru olduğundan emin olun (Özellikle posta kodları ve iletişim numarası).Satış sonrası hakkında 1. Aldığınız ürünlerden memnun değilseniz veya başka sorularınız varsa ,lütfen önce bizimle iletişime geçin ,En iyi çözümü hızlı bir şekilde sağlayacağız.Tüketiminizin rasyonelliğini koruyacağımıza söz veriyoruz. 2. Hizmetimizden memnunsanız, makbuzu onaylamak ve geri bildirimde 5 yıldız bırakmak için lütfen tıklayın.Çok minnettar olacağız.

Etiketler: pantolon draipit kadınlar, örümcek marka ceket, ince safari ceket, ael siperi, addisas pantolon kadın, tanımsız pantolon, ünlüsü marka ceket, kot retro sokak, kadın safari ceket, safari moda takım elbise.

Renk ordu yeşil / Pembe
Elbiseler Uzunluğu Ayak bileği Uzunluğu
Tarz Safari Tarzı
Pantolon Kapatma Tipi Fermuar Sineği
Pantolon Uzunluğu (cm) Ayak bileği Uzunlukta Pantolon
Yaka Turn-aşağı Yaka
Dekorasyon Cebinler
Giyim Uzunluğu Kısa
Cinsiyet kadınlar
Desen Türü Katı
Model Numarası 19164
Malzeme Viskoz
Kol Stili fener Kılıfı
Marka Adı amyenjoylife
Kapatma Tipi Tek Göğüslü
Kol Uzunluğu (cm) Tam

0 Yorumlar

İnceleme ekleme