Çift Taraflı Ayak Dosya Sınıf Paslanmaz Çelik Dosya Dayanıklı Sert Cilt Kaybolur En Iyi Ayak Bakımı Pedikür Aracı Scrubber Temizleyici

(0)
Kullanılabilirlik:Stoklarımızda
₺114.34 ₺57.27

Renk:

Tanım:

Ayak törpüsü bir canavardır, bu pedikür aleti ayak problemlerinizi birkaç dakika içinde halledecektir.

Pürüzlü ve ince yüzeyli çift taraflı dosya.Taban ve topuktaki kalın ve sert nasırlarla veya yaşlanan tırnak etleriyle başa çıkmak için uygundur.Daha kapsamlı ayak bakım araçları.

Entegre kalıplama teknolojisi, eşit ve ince, çelikten yapılmış, dayanıklıdır.Çok az çabayla ayak derisi problemlerinin çoğu çözülebilir.Hem ıslak hem de kuru ayaklar için uygundur.

Bu ayak törpüsü ile düzenli bakım, sert cilt oluşumunu azaltarak ayaklarınızı esnek bir cilt haline getirir.

Yüksek topuklu ayakkabı, parmak arası terlik, sandalet veya spor ayakkabı giymeyi sevenler için mükemmeldir.

Belirleme:

Özellikler: Çift Taraflı

Malzeme: Çelik

Güç kaynağı: Manuel

Boyut Tablosu:

25. 7x5.2 cm x 1.8 cm/10. 1x0. 7 inç

Paket içeriği:

1 Adet Ayak Dosyası

Not:

1. Bir tencere ılık su hazırlayın ve içine biraz kaba tuz ekleyin.Ayaklarınızı içine koyun, yıkayın ve en az 10 dakika bekleyin.

2. Kurulayın, ayak dosyasını çıkarın, tabanınızın ve topuğunuzun pürüzlü yerini törpüleyin.Ve beyaz kırıntılar düşecek, bu senin ölü cildin.

3. Ayaklarınızı temiz suyla yıkayın.Yıkadıktan sonra ayak kremi sürün ve ardından ayak örtülerini takın veya plastik sargıya sarın.15 dakika sonra çıkarın.

Etiketler: ejeco elektronik ayak dosyası, elektronik ayak dosyası 2017, kemei elektronik ayak dosyası, hediyeler elektronik ayak dosyası, utilyze elektronik ayak dosyası.

Güç Kaynağı Elektrik Yok
Boyut 25.7x5.2x1.8 cm
Kaynak Anakara Çin
Tip El Ayak Dosyası
Malzeme Çelik

0 Yorumlar

İnceleme ekleme