Sandalye Arka cepli sandalye Cepler Sınıflar İçin Okul Koltuğu Sandalye Depolama Cebi Etiket Yuvası İle Çoklu Cepler Okul Ev İçin

(0)
Kullanılabilirlik:Stoklarımızda
₺364.15

Renk:

Tanım:

1. Sınıf sandalye çantası, aşınmaya dayanıklı ve dayanıklı, yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır

2.Yıkanabilir ve temiz tutulması kolaydır

3.Her öğrenci koltuğu cebi, tekrar tekrar uygulanabilen açıkça etiketlenmiş bir cebe sahiptir

Belirleme:

Malzeme: Denim

Boyutu: 17.25*14.5 inç, şeffaf cep boyutu: 6.5 * 3.25 inç

Ürün Listesi:

1 * Öğrenci Sandalye Cepler

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Üstün Kalite】 Sandalye Ceplerinin yüksek kaliteli malzemelerden yapıldığı düşünüldüğünde, yırtılmayı önlemek için dikiş hassas ve güçlüdür ve makinede yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir.

2.【Kullanımı Kolay】 Net tanımlama için şeffaf PVC isim yuvaları, sandalyenin arka cebini sınıf sandalyelerinin arkasına kaydırmayı kolaylaştırır ve çocuklar sınıfı düzenli tutmak için koltuk düzenleyicilerini kolayca tanımlayabilir.

3.【Bol Cepler】 Okul Koltuğu Ceplerinin saklanacak defterler, kitaplar, klasörler, kartlar, makaslar, işaretleyiciler ve diğer okul malzemeleri olduğu düşünüldüğünde, buna 2 büyük cep, 2 küçük cep ve 1 şeffaf etiket cebi (etiket dahil değildir) dahildir.

4.【Görünür Etiket Cebi】 Her öğrencinin Öğrenci Koltuğu Ceplerinde net bir etiket cebi bulunduğundan, her sandalyenin bir öğrenciye karşılık gelmesi garanti edilir ve tekrarlanan kullanım için not değiştikçe etiket değiştirilebilir.

5.【Hızlı Kurulum】 Öğrenci Koltuğu Poşetlerinin kullanımı basit ve pratiktir, delme gerekmez, sandalye çantasını sandalyenin arkasına takmak için klipsler ve diğer klipsler kullanılır ve çoğu standart okul sandalyesinin arkasına kayar.

Şekil Çantalı
Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

İnceleme ekleme