Et presi makinesi yuvarlak şekil yapışmaz şef pirzola Hamburger et sığır ızgara basın Patty Maker ABS kalıp pişirme aksesuarları

(0)
Kullanılabilirlik:Stoklarımızda
₺314.30 ₺163.43

Renk:

Et presi makinesi yuvarlak şekil yapışmaz şef pirzola Hamburger et sığır ızgara basın Patty Maker ABS kalıp pişirme aksesuarları

Özellikler:

profesyonel bir tasarım aracı olan 3'ü 1 arada Hamburg üreticisi 3 farklı işleve sahiptir.Ayrı doldurma Hamburger presinin ana üç işlevi, ekstra Mini Burger kalıbı, yenilikçi tasarım, en iyi doldurma burgeri ve çıkarılabilir alt kısımdır ve pastayı formunuzla aynı şekilde tutar.

Yapışkan olmayan kaplamalar-basitçe söylemek gerekirse, özel hamburger baskı malzemeleri Hamburg şekilleri oluşturabilir ve bunları çıkarma konusunda endişelenmenize gerek yoktur.Et, BPA içermeyen dayanıklı yapışkan plastiğe yapışmaz.Örneğin, alüminyum burger aletinin pastayı kalıptan çıkarmak için ekstra turtalara veya bazı aletlere ihtiyacı vardır.

Benzersiz ve yenilikçi tasarım hamburger yapmanın en kolay yolu.Markamız en iyi ve eşsiz çok fonksiyonlu hamburgeri sunuyor patties.As diğer ürünlerle birlikte ürettiğimiz tasarım, çıkarılabilir bir tabana sahip olduğu için yardımcı bir mutfak aleti kullanmadan Mükemmel Hamburgeri bir hamburger yazıcısından çıkarmanıza yardımcı olur.

Özellikler:

Malzeme: ABS

Boyut: 125 * 125 * 58mm/4.92*4.92*2.36"

Ağırlık: 173g

Notlar:

1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Özellik-10 Etli Börek Baskı Makinesi
Özellik-13 hamburger kalıbı
Özellik-12 BARBEKÜ OilPaper
Özellik-2 Burger Basın
Özellik-5 Köfte Makinesi
Malzeme Abs
Özellik-8 açık hava partisi
Özellik-9 Doldurulmuş Burger Presi
Kaynak Anakara Çin
Özellik-3 mutfak aletleri
Özellik-11 Pasta araçları
Özellik-7 kantinin
Tip Et ve Kümes Hayvanları Araçları
Sertifika CE / EU, CIQ, AET, LFGB, SGS'nin
Özellik-6 Yapışmaz
Özellik-1 Mutfak aksesuarları
Et ve Kümes Hayvanları Araçları Türü Hamburger Presleri
Özellik-4 Çevre Dostu, Stok
Model Numarası LJ008 Et ve Kümes Hayvanları Araçları
Özellik Çevre Dostu, Stok

0 Yorumlar

İnceleme ekleme