Resmi Yetkilendirme Anime Casus x Aile Posterler Baskılı Duvar Posteri PVC Ev Oturma Odası duvar çıkartmaları Hiçbir Çerçeve 30 * 42 CM

(0)
Kullanılabilirlik:Stoklarımızda
₺345.31 ₺310.87

Renk:

Resmi Yetkilendirme Anime Casus x Aile Posterler Baskılı Duvar Posteri PVC Ev Oturma Odası duvar çıkartmaları Hiçbir Çerçeve 30 * 42 CM

--------------------GEMİLER--------------------

Bu ürün şimdi ücretsiz gönderim,parsel ödeme yapıldıktan sonra 7 iş günü içinde sevk edilecektir.

ePacket ve Özel Hat-YW bu ürün için ücretsizdir .

--------------------BİLDİRİM--------------------

1. Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen siparişinizin ayrıntılı listesi için olumlu geri bildiriminizi ve 5 yıldızınızı bırakın.

2.Ürünlerimizden memnun değilseniz, lütfen önce bizimle iletişime geçin,zamanında çözmenize %100 yardımcı olacağımızı garanti ediyoruz.

www.bersen.com.tr, WhatsApp veya E-posta yoluyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp: + 8618033658776 E-posta:

İletişim, sorunları çözmenin en iyi yoludur.

-------------------- OEM HİZMETİ--------------------

Biz fabrika var, ve aynı zamanda büyük anime cosplay kostüm için fazla 10 yıl.

Müşterilerimiz için kostümler ve diğer anime ürünleri OEM hizmeti sunuyoruz.Tek yapmanız gereken ihtiyaçlarınızı spesifikasyonlara ve sanat eserlerine göre bize bildirmek.Size doğru ürünü teslim edeceğiz.

Mevcut örnekleri tüm potansiyel müşterilere sunuyoruz, yalnızca navlun bedelini ödemeniz gerekecek.Özelleştirilmiş örnek buna göre tahsil edilecektir.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Satın almadan önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz %100 % memnuniyet kararlıyız.

Ödeme

www.bersen.com.tr'te kredi kartları, gerçek zamanlı banka havaleleri, çevrimdışı ödemeler (banka havaleleri) gibi birçok ödeme yöntemi mevcuttur.Aşağıdakiler için en uygun yöntemi seçebilirsiniz you.To çıkarlarınızı koruyun, ödemeniz geçici olarak DHgate tarafından tutulacak ve siparişinizi alana ve memnun kalana kadar bize bırakılmayacaktır.

Nakliye

1.Nakliye Maliyeti:

Önce miktarı seçin, ardından sayfadaki lojistik yöntemlerle ülkeyi tıklayın.

2.Bir sonraki sayfaya gidin, seçtiğiniz her lojistik yöntemle ayrıntılı nakliye ücretini görebilirsiniz.

3. Ürün işlem süresi: Belirli bir siparişin işlem süresi, ürün türüne ve stok durumuna göre değişir.Çoğunlukla, işlem süresi 3 ila 15 iş günü olabilir.

iade politikası

Alınan öğeleri değiştirmek istiyorsanız, siparişinizin alınmasından itibaren 7 gün içinde bizimle iletişime geçmelisiniz.Ve katlanılan ek nakliye ücretlerini ödemelisiniz ve iade edilen ürünler orijinal hallerinde tutulmalıdır.

Alıcılar, ürün(ler) in alındığı günden itibaren 7 gün içinde geri ödeme için ürün(ler) i iade edebilir ve alıcı iade nakliye ücretini karşılamalıdır.Ürün(ler) teslim edildikten sonra olduğu gibi aynı durumda iade edilmelidir.

Alıcılar, açıklandığı gibi değilse veya ürün(ler) in alındığı günden itibaren 7 gün içinde kalite sorunları varsa, ürün(ler) i geri ödeme için iade edebilirler.Alıcı, alınan ürün(ler) in durumuna bağlı olarak iade nakliye ücretini ödemekle yükümlüdür.

Geri bildirim

Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi olumlu geribildirim için içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanı alır.Teşekkürler!

Kaynak Anakara Çin
Marka Adı NoEnName_Null

0 Yorumlar

İnceleme ekleme