Kelimeye geri titanyum altın cam kapi kolu Çin günlük kapı kolu otel kapı antika kolu

(0)
Kullanılabilirlik:Stoklarımızda
₺5 064.56

Renk:

Malzeme: paslanmaz çelik + + gülağacı ahşap maça [nokta]

Özellikler: uzun 800mm (her türlü özellik özelleştirilebilir)

Dekoratif renk: titanyum / Gül Altın / kırmızı bakır / Bronz

Bir sap ikidir, bir kapının içi ve dışı, kapıyı iki ödeme ihtiyacına açar

Kapıyı kapının hemen dışında açarsanız, lütfen müşteri hizmetlerini önceden bilgilendirin, teşekkür ederim!!

Alışveriş ipuçları :

A, özelleştirilmiş ürünler için kolu, lütfen alıcılar kalite sorunlarına ek olarak tasarım özellikleri ve özel, özelleştirilmiş ürünler sayısını onaylayın, hepsi geri dönmeyecek.

İki, çeşitli faktörler nedeniyle, resmin rengi hafif sapma ile fiziksel ağırlığa göre, kalite sorununa ait değildir, hepsi ayni hakimdir.

Üç, " Fiyat bir sap fiyatıdır, bir sap ikidir, içte ve dışta kurulu tek kapı bir çift çift kapıya ihtiyaç duyar, iki el ödemeniz gerekir oh, Genel bir 5-10 gün kadar sipariş vermek için el ele, profesyonel insanlara duyulan ihtiyaç gecikmemek için lütfen önceden rezervasyon yapın inşaat dönemi oh!

Dördüncüsü, teslimatçının varlığındaki çıkarlarınızı korumak için, malların iyi durumda olup olmadığını dikkatlice kontrol edin, sipariş numaranızın rengi makbuz stiline karşılık gelir, herhangi bir sorunuz varsa, lütfen derhal bizimle iletişime geçin reddetti ve malların alınmasından sonra herhangi bir kalite sorunu olmadığını söyledi!

Beş, Herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin veya telefonla iletişime geçin: 13825516906 Size mutlu bir alışveriş diliyorum!!!

Etiketler: kapı kolu antika, çin antika el aynası, kapı dildo, jetta kapı, cam kapı kolu antika, kapalı kapı kolları antika, antika kapı bakır kolları, çin kırmızı kapı, küçük çin kapısı, çin antika kapı plakaları.

Bitiş Rengi 800MM nokta 800MM gülağacı gülağacı 1200MM nokta maça maça nokta nokta 1
Tip Kapı Kolları
Kendin Yap Malzemeleri ELEKTRİK

0 Yorumlar

İnceleme ekleme