Naviu Moda Kadın Takım Elbise 2022 Sonbahar Kış Yeni İş Resmi Uzun Kollu İnce Blazer Ve pantolon Ofis Bayan İş Elbisesi

(0)
Kullanılabilirlik:Stoklarımızda
₺1 655.21

Renk:

Karışım boyutunda mevcut olduğunu lütfen unutmayın, örneğin üst kısmın S bedenini ve şortun M bedenini sipariş edebilirsiniz, sadece siparişinizde bir yorum yapmanız gerekir.

hizmet şartları

Ürünler

Tüm ürünlerin yüksek kalitede ve yepyeni olduğunu garanti ediyoruz.Tüm ürün fotoğraflarla %100 % aynıdır, gördüğünüz şey aldığınız şeydir.

Nakliye :

Siparişlerin çoğu ödeme onaylandıktan sonra 1-3 iş günü içinde sevk edilecektir.

"Ücretsiz kargo" öğesi "Çin Post" kayıtlı hava posta ile ilan edilecektir, öğeler çevrimiçi olarak kontrol edilebilir ve izlenebilir.

Nakliye normalde 10 ila 30 iş günü sürer.Öğelerin çoğu 3 hafta içinde teslim edilirken, kontrol edemediğimiz bir şey için (kötü hava koşulları gibi) bir gecikme olacaktır.Olursa, sadece müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin, herhangi bir sorunu kontrol etmenize ve çözmenize yardımcı olacağız.

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Satış şartları:

Tüm ürünlerimiz 3 ay garanti ile birlikte gelir.Satın alma işleminden memnun değilseniz lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Müşteriler herhangi bir iade nakliye ücretleri sorumludur items.It ürününüzü aldıktan sonra iadenizi işleme koymak 7 iş günü kadar sürebilir.

Hakkımızda:

Geribildirim bizim için önemlidir, olumlu bir geribildirim için zaman ayırın lütfen bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz.Sizin için de aynısını yapmayı garanti ediyoruz.

Olumlu olmayan bir geri bildirim vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Bize iyi iletişim kurarak işleri düzeltmemiz için bir şans verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Bizimle iletişime geçin:

Eğer herhangi bir sorun varsa, biz çok mutluyuz eğer bizimle irtibata geçebilirsiniz.Size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.Umarım uzun süre sizinle iyi bir işbirliği yaparız

Etiketler: pantolon bayan takım elbise, kadın pu iş takım elbise, iş pantolonu damen, yeşil takım elbise fluo, za kadın camiş, bayanlar yeşil blazerler, kahverengi blazer ceket kadın, bayanlar zarif takım elbise, clubwear ofis elbise, takım elbise kadın çalışma ofisi.

Ön Stil Düz
Bel Orta Bel
Dekorasyon Düğme
Kaynak Anakara Çin
Sezon Kış
Çıkış Tarihi Sonbahar 2021
Pantolon Kapatma Tipi Fermuar Sineği
CN Guangdong
Tarz Ofis Bayan
Kapatma Tipi Tek Düğme
Fit Tipi sıska
Malzeme Bileşimi Polyester 97.7%, Tayt 2.3%
Boyut S M L XL XXL XXXL 4XL
Yaş 25-34
Kol Uzunluğu (cm) Tam
Model Numarası GÖMD32282130
Malzeme Polyester, Tayt
Esneklik Hafif Gerilme
Desen Türü Katı
Renk Mavi, Yeşil, Beyaz, siyah
Öğe Türü Pantolon Takımları
Uzunluk Full Length
Giyim Kalıpları İnce
Kol Stili Gömlek kol
Yaka Çentikli
Marka Adı NAVİU Zarif ve Moda
Giyim Uzunluğu Düzenli
Cinsiyet kadınlar
Pantolon Tarzı Flare Pantolon
Kumaş Türü Karışık
Kumaş içeriği %96 ve üzeri

0 Yorumlar

İnceleme ekleme