Özelleştirilebilir Lüks Sokak elektrikli gıda kamyonu Mobil Mutfak Kahve Kabarcık Çay dondurma ısıtıcı Arabası ikram servisi treyleri

(0)
Kullanılabilirlik:Stoklarımızda
₺69 062.17

Renk:

lütfen aklınızda bulundurun

Nakliye maliyeti son zamanlarda hızlı bir şekilde arttığından, web sitesindeki tüm ürünümüz ücretsiz nakliye fiyatı değildir.Sevkiyat ile nihai fiyat gerçek maliyete tabidir, sipariş vermeden önce lütfen bizimle onaylayın.

Özelleştirilebilir Lüks Sokak elektrikli gıda kamyonu Mobil Mutfak Kahve Kabarcık Çay dondurma ısıtıcı Arabası ikram servisi treyleri

Gıda ARACISSSS:

1. Sepetimiz sosisli sandviç, patates kızartması, waffle, sandviç, kahve, hamburger vb.Satmak için uygulanabilir., kişisel küçük işletmeler veya çoklu mağazalar için çok uygundur.Seçeneğiniz için birçok sokak gıda sepeti stilimiz var, hemen hemen her model farklı atıştırmalıklar satmak için kullanılabilir ve bunun uygulanması sadece iç pişirme kabına bağlıdır.

2. İç donanım için sadece bu parçalar standart donanımlıdır:

- Sürüş sistemi

- Paslanmaz çelik çalışma masası

- Masa altı dolabı

- Özelleştirilmiş soketler

- Çift su lavaboları ve su depoları

MUTFAK EŞYALARI VEYA ÖZEL ÖĞELER DAHİL DEĞİLDİR!Herhangi bir pişirme kabına veya özelleştirmeye ihtiyacınız varsa, lütfen Iris'e içeride ne tür atıştırmalıklar satmak istediğinizi bildirin, böylece en uygun makineler alınabilir.

3. İhtiyacınız olursa LOGO ve renk özelleştirmesi mevcut olacaktır.

4. Genel olarak, web sitesinde gıda kamyonu fiyatımız EXW fiyatıdır. "EXW fiyatı", sevkıyatsız fabrika fiyatı anlamına gelir;" Peşinat/depozito", üretim için ileri ödeme anlamına gelir, bakiyenin sevkıyattan önce ödenmesi gerekir.

5. Tüm modeller için deniz taşımacılığı gereklidir gıda kamyonu, farklı deniz limanlarına yapılan navlun nedeniyle, lütfen Iris Zhou'ya varış limanınızı (veya hangi şehirde bulunduğunuzu) bildirin, böylece navlun buna göre teyit edilebilir!

6. Bu model elektrikli (içinde daha iyi olan) tip veya römork tipine (arabanız tarafından çekilmesi gerekir) dönüştürülebilir, herhangi bir karışıklığınız varsa lütfen daha fazla ayrıntı için Irıs ile onaylayın.

Acil sorun, lütfen WhatsApp/Cep telefonu aracılığıyla Iris ile iletişime geçin: 0086-18638161289 / 0086-17719817352

Gıda VehicleSize:

RL-BC400 / 500 elektrikli sokak gıda aracı

L (mm)

G (mm)

H (mm)

Gıda sepeti üzerinde boyut

4000/5000

2000

2300

Paket ve sevkiyat

köpük + plastik film + doğrudan kaba doldurun

Gıda Aracı Ana Özellikleri: Ürün adı (elektrikli) gıda kamyoneti Motor / Güç Elektrik Gücü (4000W) Güç yok optonal Pil bilgisi 5 adet * 12V = 60V 100Ah / pc Renk Özelleştirilmiş Boyut 4000 * 2000 * 2300mm/5000*2000*2300mm Garanti Bir yıl Pil Kurşun-asit kuru pil / Lityum pil Hız 25 veya 35km / saat Şarj süresi 8 - 10hours En uzun mesafe 60km Fren sistemi Dört tekerlekli kampanalı fren (yağ freni) Cam Stalinit, 5mm kalınlık Yükleme ağırlığı 2T Elektrik ve jeneratör dışında güç kaynağı

Lazyback ile sürüş koltuğu Düzeltme versiyonu; lazyback olmadan mobil tip isteğe bağlı Lastikler 145 model vakum lastiği Şasi boşluğu 20cm Batma yüksekliği 15cm Ekipmanın içinde özelleştirilmiş

Gıda araç fotoğrafları: Daha fazla model gösterisi (daha fazla ayrıntı için fotoğrafa tıklayın):

Elektrikli Gıda Sepeti Ambalaj Sorunu: Elektrikli Gıda Sepeti Fabrika Gösterisi:

Iris Zhou iletişim Bilgileri:

Şirket adı

Zhengzhou Gerçekten Makine (Artex Grubu)

Dikkat

Iris Zhou

E-posta

ıris(at)zzreally.com

Skype

zhou.ırıs0601'nın sohbeti

WeChat

18638161289

Telefon / whatsapp

0086-18638161289 / 0086-17719817352 (benimle iletişime geçmenin en hızlı yolu!)

Lütfen sipariş vermeden önce aşağıdaki bilgileri not edin!!!

1. Tüm gıda kamyonlarımız için web sitesinde gösterdiğimiz fiyat EXW fiyatıdır, bu da sevkıyatsız fabrika fiyatı anlamına gelir.Lütfen Iris Zhou'ya varış limanınızı (veya hangi şehirden geldiğinizi) bildirin, en uygun nakliye hattını seçeceğim ve navlunu buna göre sunacağım.

2. Deniz taşımacılığı için (CFR ticaret terimi), varış limanına geldikten sonra, cnee'nin varış limanı ücretlerini (terminal taşıma ücretleri, belge ücretleri, depolama ücretleri vb.), Gümrük işlemlerini yapmak ve malları almak için vergi ödemesi gerekir. kendin.

3. Deniz taşımacılığı için bazı sağduyu vardır:

- Deniz taşımacılığı için takip numarası yok, ancak konşimento numarası var (konşimento nakliye şirketi tarafından verilir, nakliye kanıtıdır).

- Genel olarak, nakliye tarihi gelmesi yaklaşık 10~60 gün, farklı teslim süresi ile farklı ülke olacaktır.Tam zamanı bilmek istiyorsanız, lütfen Iris Zhou ile iletişime geçin.

- Ülkeniz deniz limanı olmayan iç kesimlerde bulunuyorsa, nakliye sırasında transship yapmak zorundadır, bazen transship limanında gümrükleme yapmak zorundadır.

Etiketler: yorgan fast food, büfe ısıtıcı seti, hediyelik eşya fast food, kitty sıcak yemek, elektrikli öğle yemeği kutusu gıda su, büfe yemek ısıtıcı mumlar, yüksek fast food, daha sıcak gıda titanyum, kabarcık gazlı bez, küpe kabarcık çay boba.

Boyut 4000/5000*2000*2300mm
İşlev 7 mobil mutfak restoran gıda kamyonu
İç ekipman her türlü atıştırmalık makinesi isteğe bağlıdır
İşlev 9 citroen hy gıda kamyonu
Marka Adı Liuben
İşlev 6 elektrikli gıda kamyonu
Malzeme Paslanmaz Çelik
İşlev 5 pişmanlık gıda kamyonu
Gerilim 220V 110v 50HZ/60HZ
Güç 4000W
işlev10 Büyük Gıda Kamyon Yarışı
İşlev 3 Gıda Kamyon Römork
İşlev 4 gıda kamyonu mobil
İşlev Doğrama
Gerilim (V) 220V
Sepet tipi güç veya elektrik yok
Öğe adı sokak gıda sepeti
İşlev 1 gıda kamyonu mobil mutfak
İşlev 2 Gıda Kamyonu
İşlev 10 gıda kamyon römork mobil mutfak açık
Sertifika hiçbiri
özellik 4 / 5m uzunluk, atıştırmalık satmak için
Kaynak Anakara Çin
İşlev 8 mobil bar gıda kamyonu
Güç (W) 1w
Çalışma Kabı Kapasitesi (Bardak) hiçbiri
Aksesuarlar Doğrama / Karıştırma Bıçağı
Model Numarası Model Numarası.

0 Yorumlar

İnceleme ekleme